+36 72 211 703 tutus@dravanet.hu

A Tutus Kft. bemutatásával, szolgáltatásainak megismertetésével segítséget kívánunk nyújtani Önnek ahhoz, hogy a jövőbeli elképzeléseinek megvalósításában cégünk milyen szerepet tud vállalni.

A Tutus Kft. 1997-ben alakult pécsi székhellyel, azzal a céllal, hogy szolgáltatásaival a megyeszékhelyen felmerülő igényeket elégítse ki.

A munkánk iránt megnövekedett érdeklődésre tekintettel, tevékenységünket kiterjesztettük a megye más városaira, valamint Somogy és Tolna megye területére is. Azon munkálkodunk, hogy cégcsoportunkat a Dél-dunántúli régió egyik legelismertebb vállalataként tartsák számon. Távlati célunk országos hálózat kiépítése.

Cégcsoportunk felelős beosztású vezetői több éves szakmai tapasztalattal és felkészültséggel rendelkeznek.

Cégünk akár száz fő feletti létszámú, megfelelő felkészültséggel és engedéllyel rendelkező személy és vagyonőr foglalkoztatását is tudja biztosítani.

A személy és vagyonőrök alkalmazotti jogviszonyban, illetve egyéni vállalkozóként tevékenykednek, de nagy számban foglalkoztatunk a rendőrség és a határőrség hivatásos állományában szolgálatot teljesítő olyan személyeket is, akik az erre vonatkozó engedéllyel rendelkeznek.

A Tutus Kft. mind a vagyonvédelem, mind a takarítás tevékenységére rendelkezik a K&H Biztosító Zrt-nél felelősségbiztosítással.

Magyar nyelvű kapcsolat:
Kaposi Imre
+36 30 994-2155
tutus@dravanet.hu

Deutsche kontakt:
Kaposi Judit
+36 30 267-6531
tutus@dravanet.hu

English contact:
Görgye Kinga
+36 20 350-4245
tutus@dravanet.hu